Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Arkistokotelo A4 nappi/nauha

4 cm ruskea voimap. 1,5 mm. Voimapahvia, arkistoitavan materiaalin säilytykseen 235 x 320 x 40 mm. Arkistointiaika max 50 vuotta.
Arkistokotelo A4 nappi/nauha myyntierä on 50 kpl
Tuotekoodi: 120005

Saatavuus: Varastossa 550

Hinta:
3,39 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

4 cm ruskea voimap. 1,5 mm. Voimapahvia, arkistoitavan materiaalin säilytykseen 235 x 320 x 40 mm. Arkistointiaika max 50 vuotta.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 120005
Toimituserä 50
Tilausyksikkö kpl

Arkistokotelo A4 nappi/nauha on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 3,39 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Arkistokotelo A4 nappi/nauha löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 120005 ja sen päivän hinta on 3,39 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Arkistokotelo A4 nappi/nauha jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.