Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Faber-Castell irtolyijykynä Contura 0,7 mm tummanvihreä

Contura 0,7 mm tummanvihreä. Faber-Castellin perinteinen tummanvihreä irtolyijykynä, jossa on muovikärki. Lyijynvahvuus 0,7 mm.
Faber-Castell irtolyijykynä Contura 0,7 mm tummanvihreä myyntierä on 10 kpl
Tuotekoodi: 156053

Saatavuus: Varastossa 240

Hinta:
2,18 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Contura 0,7 mm tummanvihreä. Faber-Castellin perinteinen tummanvihreä irtolyijykynä, jossa on muovikärki. Lyijynvahvuus 0,7 mm.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 156053
Toimituserä 10
Tilausyksikkö kpl

Faber-Castell irtolyijykynä Contura 0,7 mm tummanvihreä on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 2,18 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Faber-Castell irtolyijykynä Contura 0,7 mm tummanvihreä löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 156053 ja sen päivän hinta on 2,18 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Faber-Castell irtolyijykynä Contura 0,7 mm tummanvihreä jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.