Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Faber-Castell irtolyijykynä Grip-Matic 1375 0,5mm punainen

Grip-Matic 1375 0,5mm punainen. Nuorekas kaarevaklipsinen Faber-Castell -irtolyijykynä jossa on esiinkierrettävä pyyhekumi integroituna.
Faber-Castell irtolyijykynä Grip-Matic 1375 0,5mm punainen myyntierä on 10 kpl
Tuotekoodi: 156085

Saatavuus: Varastossa 50

Hinta:
1,14 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Grip-Matic 1375 0,5mm punainen. Nuorekas kaarevaklipsinen Faber-Castell -irtolyijykynä jossa on esiinkierrettävä pyyhekumi integroituna.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 156085
Toimituserä 10
Tilausyksikkö kpl

Faber-Castell irtolyijykynä Grip-Matic 1375 0,5mm punainen on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 1,14 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Faber-Castell irtolyijykynä Grip-Matic 1375 0,5mm punainen löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 156085 ja sen päivän hinta on 1,14 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Faber-Castell irtolyijykynä Grip-Matic 1375 0,5mm punainen jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.