Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Faber-Castell korostuskynä Textliner 1548, blister kelt.

Textliner 1548, blister kelt. Korkealuokkainen keltainen Faber-Castell Textliner 48 korostuskynä pakattuna blisterikortille.
Faber-Castell korostuskynä Textliner 1548, blister kelt. myyntierä on 10 kpl
Tuotekoodi: 162016

Saatavuus: Varastossa 40

Hinta:
1,08 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Textliner 1548, blister kelt. Korkealuokkainen keltainen Faber-Castell Textliner 48 korostuskynä pakattuna blisterikortille.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 162016
Toimituserä 10
Tilausyksikkö kpl

Faber-Castell korostuskynä Textliner 1548, blister kelt. on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 1,08 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Faber-Castell korostuskynä Textliner 1548, blister kelt. löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 162016 ja sen päivän hinta on 1,08 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Faber-Castell korostuskynä Textliner 1548, blister kelt. jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.