Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Faber-Castell lyijykynä 12 kpl 2001/HB Dessin kumilla

2001/HB Dessin kumilla. Erittäin laadukas ja helposti teroittuva kynä, jossa lyijyn ja puuaineksen luja liimaus toisiinsa estää lyijyn murtumisen.
Faber-Castell lyijykynä 12 kpl 2001/HB Dessin kumilla myyntierä on 1 ras
Tuotekoodi: 160079

Saatavuus: Varastossa 17

Hinta:
5,21 €
/ ras (alv. 0%)
ras

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

2001/HB Dessin kumilla. Erittäin laadukas ja helposti teroittuva kynä, jossa lyijyn ja puuaineksen luja liimaus toisiinsa estää lyijyn murtumisen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 160079
Toimituserä 1
Tilausyksikkö ras

Faber-Castell lyijykynä 12 kpl 2001/HB Dessin kumilla on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 5,21 € / ras hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Faber-Castell lyijykynä 12 kpl 2001/HB Dessin kumilla löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 160079 ja sen päivän hinta on 5,21 € / ras.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Faber-Castell lyijykynä 12 kpl 2001/HB Dessin kumilla jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.