Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt Basic, 6 väriä/sarja

Pitt Basic, 6 väriä/sarja. Faber-Castell Pitt sivellinkynät ovat sivellinkärkisiä huopakyniä. Erittäin hyvin valoa kestävä pigmentti.
Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt Basic, 6 väriä/sarja myyntierä on 1 srj
Tuotekoodi: 153523

Saatavuus: Varastossa 59

Hinta:
9,83 €
/ srj (alv. 0%)
srj

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Pitt Basic, 6 väriä/sarja. Faber-Castell Pitt sivellinkynät ovat sivellinkärkisiä huopakyniä. Erittäin hyvin valoa kestävä pigmentti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 153523
Toimituserä 1
Tilausyksikkö srj

Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt Basic, 6 väriä/sarja on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 9,83 € / srj hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt Basic, 6 väriä/sarja löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 153523 ja sen päivän hinta on 9,83 € / srj.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt Basic, 6 väriä/sarja jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.