Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt musta, 4 leveyttä/srj

Pitt musta, 4 leveyttä/srj. Faber-Castell Pitt sivellinkynät ovat sivellinkärkisiä huopakyniä. Erittäin valonkestävä pigmentti.
Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt musta, 4 leveyttä/srj myyntierä on 1 srj
Tuotekoodi: 153522

Saatavuus: Varastossa 49

Hinta:
6,27 €
/ srj (alv. 0%)
srj

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Pitt musta, 4 leveyttä/srj. Faber-Castell Pitt sivellinkynät ovat sivellinkärkisiä huopakyniä. Erittäin valonkestävä pigmentti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 153522
Toimituserä 1
Tilausyksikkö srj

Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt musta, 4 leveyttä/srj on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 6,27 € / srj hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt musta, 4 leveyttä/srj löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 153522 ja sen päivän hinta on 6,27 € / srj.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Faber-Castell sivellinkynäsrj Pitt musta, 4 leveyttä/srj jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.