Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Hakaviivain 60cm Möbius+Ruppert

Möbius+Ruppert. Möbius+Ruppert hakaviivaimen avulla piirrät helposti 90 asteen kulmat. Sopii teknisten piirustusten piirtämiseen.
Hakaviivain 60cm Möbius+Ruppert myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 422000

Saatavuus: Varastossa 95

Hinta:
8,75 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Möbius+Ruppert. Möbius+Ruppert hakaviivaimen avulla piirrät helposti 90 asteen kulmat. Sopii teknisten piirustusten piirtämiseen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 422000
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Hakaviivain 60cm Möbius+Ruppert on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 8,75 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Hakaviivain 60cm Möbius+Ruppert löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 422000 ja sen päivän hinta on 8,75 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Hakaviivain 60cm Möbius+Ruppert jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.