Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Hakemisto A-Ö kartonkia A4 valkoinen 10 srj/ltk

valkoinen 10 srj/ltk. Aakkosvälilehti. Koko/lehtiluku: A4/A-Ö. Etulehden ja hakemisto-osan vahvuus 120g/m2. Yleisrei'itys.
Hakemisto A-Ö kartonkia A4 valkoinen 10 srj/ltk myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 127009

Saatavuus: Varastossa 286

Hinta:
1,40 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

valkoinen 10 srj/ltk. Aakkosvälilehti. Koko/lehtiluku: A4/A-Ö. Etulehden ja hakemisto-osan vahvuus 120g/m2. Yleisrei'itys.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 127009
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Hakemisto A-Ö kartonkia A4 valkoinen 10 srj/ltk on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 1,40 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Hakemisto A-Ö kartonkia A4 valkoinen 10 srj/ltk löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 127009 ja sen päivän hinta on 1,40 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Hakemisto A-Ö kartonkia A4 valkoinen 10 srj/ltk jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.