Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Leitz EasyFlip Foil kelmurulla valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva

5 1
valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva. PP-kalvorulla EasyFlip:iin, tarttuu seinään staattisen sähkön avulla. 60x20m, 25kpl/ rulla. Ihanteellinen kokoushuoneissa. Kirjoita millä tahansa valkotaulutussilla.
Leitz EasyFlip Foil kelmurulla valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva myyntierä on 1
Tuotekoodi: 207060

Saatavuus: Varastossa 73

Hinta:
10,74 €

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva. PP-kalvorulla EasyFlip:iin, tarttuu seinään staattisen sähkön avulla. 60x20m, 25kpl/ rulla. Ihanteellinen kokoushuoneissa. Kirjoita millä tahansa valkotaulutussilla.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 207060
Toimituserä 1
Tilausyksikkö Ei

Leitz EasyFlip Foil kelmurulla valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 10,74 € / hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Leitz EasyFlip Foil kelmurulla valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 207060 ja sen päivän hinta on 10,74 € / .

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Leitz EasyFlip Foil kelmurulla valkoinen, 20mx60cm itseliimautuva jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.