Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Kiinnitysteippi Scotch 341915 19x1,5 m luja

Säänkestävä vahva harmaa kiinnitysteippi. Raskaiden esineiden, kuten postilaatikon tai ripustuskoukkujen, kiinnittämiseen. Kiinnittyy sekä tasaisille että epätasaisille pinnoille. Kaksipuolinen.
Tuotekoodi: 231026

Saatavuus: Loppu varastosta

Hinta:
6,20 €

Tuotteen toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut 7,90 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Avaamattomalla ja myyntikuntoisella tuotteella on 14 pv:n palautusoikeus.

Kuvaus

Lisätiedot

Säänkestävä vahva harmaa kiinnitysteippi. Raskaiden esineiden, kuten postilaatikon tai ripustuskoukkujen, kiinnittämiseen. Kiinnittyy sekä tasaisille että epätasaisille pinnoille. Kaksipuolinen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 231026
Toimituserä 1
Tilausyksikkö Ei

Kiinnitysteippi Scotch 341915 19x1,5 m luja on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 6,20 € / hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Kiinnitysteippi Scotch 341915 19x1,5 m luja löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 231026 ja sen päivän hinta on 6,20 € / .

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Kiinnitysteippi Scotch 341915 19x1,5 m luja jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.