Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Kirjerenki Palaset P-0501 lasinkirkas|7kpl/ltk

Pitää laskut ja kirjeet järjestyksessä. Käy mainiosti myös kahviservietti pidikkeenä. Mitat 130x130x55 mm Materiaali: polystyreeni. http://www.palaset.com
Kirjerenki Palaset P-0501 lasinkirkas|7kpl/ltk myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 244060

Saatavuus: Varastossa 43

Hinta:
5,04 €
/ kpl
kpl

Tuotteen toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut 7,90 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Avaamattomalla ja myyntikuntoisella tuotteella on 14 pv:n palautusoikeus.

Kuvaus

Lisätiedot

Pitää laskut ja kirjeet järjestyksessä. Käy mainiosti myös kahviservietti pidikkeenä. Mitat 130x130x55 mm Materiaali: polystyreeni. http://www.palaset.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 244060
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Kirjerenki Palaset P-0501 lasinkirkas|7kpl/ltk on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 5,04 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Kirjerenki Palaset P-0501 lasinkirkas|7kpl/ltk löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 244060 ja sen päivän hinta on 5,04 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Kirjerenki Palaset P-0501 lasinkirkas|7kpl/ltk jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.