Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Canon FC-E30 värikasetti

värikasetti. Canon FC-E30, Olivetti 9004 ei sovi suoraan (värikasetista poistetaan osa ja sen jälkeen se sopii myös Olivetti-koneeseen).
Canon FC-E30 värikasetti myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 250026

Saatavuus: Varastossa 1

Hinta:
144,70 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

värikasetti. Canon FC-E30, Olivetti 9004 ei sovi suoraan (värikasetista poistetaan osa ja sen jälkeen se sopii myös Olivetti-koneeseen).

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 250026
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Canon FC-E30 värikasetti on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 144,70 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Canon FC-E30 värikasetti löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 250026 ja sen päivän hinta on 144,70 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Canon FC-E30 värikasetti jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.