Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Kopiopaperi A4 itsejäljentävä

Prem. Digit Carbon A4 CFB valk. Xerox Pemium Digital Carbonless on lasertulostukseen kehitetty itsejäljentävä paperi. 85 g.
Kopiopaperi A4 itsejäljentävä myyntierä on 5
Tuotekoodi: 111035

Saatavuus: Varastossa 140

Hinta:
17,03 €

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Prem. Digit Carbon A4 CFB valk. Xerox Pemium Digital Carbonless on lasertulostukseen kehitetty itsejäljentävä paperi. 85 g.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 111035
Toimituserä 5
Tilausyksikkö Ei

Kopiopaperi A4 itsejäljentävä on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 17,03 € / hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Kopiopaperi A4 itsejäljentävä löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 111035 ja sen päivän hinta on 17,03 € / .

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Kopiopaperi A4 itsejäljentävä jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.