Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Korjaushiiri Centrum, blister

5 mm x 8 m, 12kpl/ras. Peittävää valkoista korjausnauhaa sisältävä korjausrolleri blisterikortilla. Nauhan mitat 5 mm x 8 m.
Korjaushiiri Centrum, blister myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 200006

Saatavuus: Varastossa 663

Hinta:
1,88 €
/ kpl
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

5 mm x 8 m, 12kpl/ras. Peittävää valkoista korjausnauhaa sisältävä korjausrolleri blisterikortilla. Nauhan mitat 5 mm x 8 m.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 200006
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Korjaushiiri Centrum, blister on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 1,88 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Korjaushiiri Centrum, blister löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 200006 ja sen päivän hinta on 1,88 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Korjaushiiri Centrum, blister jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.