Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Kuulakynä Bic Orange Fine punainen, 20kpl/ras

punainen, 20kpl/ras. Klassinen Bicin ohutkärkinen kuulakärkikynä, kuusiokulmaisella rungolla. Korkki ja painike musteen väriset.
Kuulakynä Bic Orange Fine punainen, 20kpl/ras myyntierä on 1 ras
Tuotekoodi: 158178

Saatavuus: Varastossa 35

Hinta:
5,90 €
/ ras (alv. 0%)
ras

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

punainen, 20kpl/ras. Klassinen Bicin ohutkärkinen kuulakärkikynä, kuusiokulmaisella rungolla. Korkki ja painike musteen väriset.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 158178
Toimituserä 1
Tilausyksikkö ras

Kuulakynä Bic Orange Fine punainen, 20kpl/ras on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 5,90 € / ras hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Kuulakynä Bic Orange Fine punainen, 20kpl/ras löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 158178 ja sen päivän hinta on 5,90 € / ras.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Kuulakynä Bic Orange Fine punainen, 20kpl/ras jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.