Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Lävistin Rapesco 820-P musta lävistää 25 arkkia

lävistää 25 arkkia. Rapescon 820-P lävistin kuuluu antibakteeriseen GermSavvy perheeseen, joka estää bakteerien muodostumisen tuotteen pinnalle. Mittatikku. 15 vuoden takuu.
Lävistin Rapesco 820-P musta lävistää 25 arkkia myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 171072

Saatavuus: Varastossa 192

Hinta:
3,91 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

lävistää 25 arkkia. Rapescon 820-P lävistin kuuluu antibakteeriseen GermSavvy perheeseen, joka estää bakteerien muodostumisen tuotteen pinnalle. Mittatikku. 15 vuoden takuu.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 171072
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Lävistin Rapesco 820-P musta lävistää 25 arkkia on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 3,91 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Lävistin Rapesco 820-P musta lävistää 25 arkkia löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 171072 ja sen päivän hinta on 3,91 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Lävistin Rapesco 820-P musta lävistää 25 arkkia jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.