Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Lävistin Rapid FMC10 musta

lävistää 10 arkkia. Pienessä metallisessa lävistäjässä on alas lukittuva kahva säilytyksen helpottamiseksi, mittatikku. 5 -vuoden takuu.
Lävistin Rapid FMC10 musta myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 171021

Saatavuus: Varastossa 12

Hinta:
4,16 €
/ kpl
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

lävistää 10 arkkia. Pienessä metallisessa lävistäjässä on alas lukittuva kahva säilytyksen helpottamiseksi, mittatikku. 5 -vuoden takuu.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 171021
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Lävistin Rapid FMC10 musta on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 4,16 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Lävistin Rapid FMC10 musta löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 171021 ja sen päivän hinta on 4,16 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Lävistin Rapid FMC10 musta jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.