Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Lävistin Rapid FMC40 musta lävistää 40 arkkia

Vahvan metallisen lävistäjän kahvassa on alas lukittuva toiminto säilytyksen helpottamiseksi, mittatikku. 5 -vuoden takuu.
Tuotekoodi: 171026

Saatavuus: Loppu varastosta

Hinta:
17,21 €
/ kpl

Tuotteen toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut 7,90 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Avaamattomalla ja myyntikuntoisella tuotteella on 14 pv:n palautusoikeus.

Kuvaus

Lisätiedot

Vahvan metallisen lävistäjän kahvassa on alas lukittuva toiminto säilytyksen helpottamiseksi, mittatikku. 5 -vuoden takuu.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 171026
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Lävistin Rapid FMC40 musta lävistää 40 arkkia on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 17,21 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Lävistin Rapid FMC40 musta lävistää 40 arkkia löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 171026 ja sen päivän hinta on 17,21 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Lävistin Rapid FMC40 musta lävistää 40 arkkia jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.