Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Magneettitasku läpällä A4 PVC |10kpl/pss

Tukevan magneettitaskun käyttökohteet ovat sähkökaapit, metalliset varastohyllyt, metalliovet, kodinkoneet, autot, työkoneet.
Magneettitasku läpällä A4 PVC |10kpl/pss myyntierä on 1 pss
Tuotekoodi: 130077

Saatavuus: Varastossa 18

Hinta:
45,36 €
/ pss
pss

Tuotteen toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut 7,90 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Avaamattomalla ja myyntikuntoisella tuotteella on 14 pv:n palautusoikeus.

Kuvaus

Lisätiedot

Tukevan magneettitaskun käyttökohteet ovat sähkökaapit, metalliset varastohyllyt, metalliovet, kodinkoneet, autot, työkoneet.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 130077
Toimituserä 1
Tilausyksikkö pss

Magneettitasku läpällä A4 PVC |10kpl/pss on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 45,36 € / pss hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Magneettitasku läpällä A4 PVC |10kpl/pss löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 130077 ja sen päivän hinta on 45,36 € / pss.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Magneettitasku läpällä A4 PVC |10kpl/pss jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.