Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Mappi P400 valkoinen ,tasku etukannessa ja selkämyksessä

etukannessa ja selkämyksessä. Esim. projektimapiksi soveltuva tuote, johon voit laittaa oman kansimateriaalin ja etiketin selkämykseen.
Mappi P400 valkoinen ,tasku etukannessa ja selkämyksessä myyntierä on 15 kpl
Tuotekoodi: 832001

Saatavuus: Varastossa 330

Hinta:
7,07 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

etukannessa ja selkämyksessä. Esim. projektimapiksi soveltuva tuote, johon voit laittaa oman kansimateriaalin ja etiketin selkämykseen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 832001
Toimituserä 15
Tilausyksikkö kpl

Mappi P400 valkoinen ,tasku etukannessa ja selkämyksessä on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 7,07 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Mappi P400 valkoinen ,tasku etukannessa ja selkämyksessä löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 832001 ja sen päivän hinta on 7,07 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Mappi P400 valkoinen ,tasku etukannessa ja selkämyksessä jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.