Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Mattoveitsi 18 mm Soft Grip

Office Depot 12 kpl/ras. Office Depot mattoveitsessä on automaattinen terän takaisinvetomekanismi, se suojaa terää sekä sinua! Rasiassa on 12 kpl.
Mattoveitsi 18 mm Soft Grip myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 189055

Saatavuus: Varastossa 129

Hinta:
2,01 €
/ kpl
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Office Depot 12 kpl/ras. Office Depot mattoveitsessä on automaattinen terän takaisinvetomekanismi, se suojaa terää sekä sinua! Rasiassa on 12 kpl.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 189055
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Mattoveitsi 18 mm Soft Grip on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 2,01 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Mattoveitsi 18 mm Soft Grip löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 189055 ja sen päivän hinta on 2,01 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Mattoveitsi 18 mm Soft Grip jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.