Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Nordqvist Hellä valkoinen tee Reilu kauppa 20pss/ras mustaherukka luomu

20pss/ras mustaherukka luomu. Nordqvist Reilun Kaupan valkoinen luomutee rentouttaviin teehetkiin. Ainekset: valkoinen luomutee, luomumustaherukkajauhe, luontainen mustaherukka-aromi.
Nordqvist Hellä valkoinen tee Reilu kauppa 20pss/ras mustaherukka luomu myyntierä on 1 ras
Tuotekoodi: 1011809

Saatavuus: Varastossa 16

Hinta:
3,96 €
/ ras (alv. 0%)
ras

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

20pss/ras mustaherukka luomu. Nordqvist Reilun Kaupan valkoinen luomutee rentouttaviin teehetkiin. Ainekset: valkoinen luomutee, luomumustaherukkajauhe, luontainen mustaherukka-aromi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 1011809
Toimituserä 1
Tilausyksikkö ras

Nordqvist Hellä valkoinen tee Reilu kauppa 20pss/ras mustaherukka luomu on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 3,96 € / ras hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Nordqvist Hellä valkoinen tee Reilu kauppa 20pss/ras mustaherukka luomu löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 1011809 ja sen päivän hinta on 3,96 € / ras.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Nordqvist Hellä valkoinen tee Reilu kauppa 20pss/ras mustaherukka luomu jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.