Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Vinkkejä ostamiseen ja verkkokaupan joustavaan käyttöön

Ostaminen TopOffice Oy:n verkkokaupasta on niin helppoa kuin se nykypäivänä voi olla. Tässä kuitenkin muutama vinkki, joilla voit vielä helpottaa ja parantaa ostotapahtumaasi.

 

Tuotehaku

Jokaisen sivun oikeassa yläkulmassa on verkkokauppamme hakukone. Sen tietokanta sisältää kaikki sillä hetkellä myynnissä olevat tuotteemme. Voit hakea tuotteita eri hakusanoilla kuten Canon, laserkasetti tai yksittäisen tuotteen tuote- ja mallinimellä. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitsemaasi tuotetta, se voi olla tilapäisesti loppu varastostamme. Voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarkemmin puuttuvan tuotteen tilanteesta. Yleensä tuotteita saadaan lisää 1-2 viikon kuluessa.

 

Pidä myös mielessä, että verkkokauppamme hakukone ei ole Googlen veroinen sovellus. Jos et löydä etsimääsi tuotetta yhdellä hakusanalla, suosittelemme, että käytät sanan synonyymiä. Esimerkiksi paperisilppuri vs paperintuhooja.

 

Navigointi

Verkkokaupan tuotteet löytyvät ylhäällä olevan navigoinnin kautta omiin kategorioihin lajiteltuina. Hiiren vieminen navigointipalkissa olevan tekstin päälle avaa auki koko sen kategorian tuotevalikoiman. Valikossa on kategorioita, joiden kohdalla on nuoli. Nämä kategoriat sisältävät alakategorioita eri tavoin luokiteltuna. Kun siirryt jollekin kategoriasivulle, vasemmalle ilmestyy valikko, josta voit vielä tarkentaa ja rajata navigointiasi oikeaan tuotteeseen.

 

Rekisteröityminen

Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä palveluumme ostaakseen ja tilatakseen. Kaikki ostamiseen ja tilaamiseen liittyvät toiminnot ovat käytössä myös rekisteröitymättömillä asiakkailla. Rekisteröityessä asiakas saa seuraavat edut käyttöönsä:

 

- nopeat ja vaivattomat tilaukset jatkossa ilman omien tietojen syöttämistä

- tiedotteet uutuuksista ja tarjouksista

- aikaisempi tilaushistoria ja vanhojen tilausten tarkempi tarkastelu

- tuotearvioiden kirjoittaminen

- omien tietojen rajaton muokkaaminen

 

Jos tarvitset apua tilaamisessa tai muussa verkkokauppaamme liittyvässä asioinnissa, ota meihin reilusti yhteyttä. Yhteydenotto joko sähköpostilla asiakaspalvelu@toimistotuote.fi tai puhelimella 045 121 5367.

Toivotamme miellyttäviä ostoshetkiä ja edullisiä löytöjä verkkokaupassamme!

 

TopOffice Oy
Kauppiaat