Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Esselte otsakepidike 5 cm kirkas

5 cm kirkas. Varaosana 5 cm kirkas muovinen etiketinpidike sisältää etiketin Esselte Classic riippukansioille. 25 kpl/pss.
Esselte otsakepidike 5 cm kirkas myyntierä on 1 pss
Tuotekoodi: 123032

Saatavuus: Varastossa 76

Hinta:
3,83 €
/ pss (alv. 0%)
pss

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

5 cm kirkas. Varaosana 5 cm kirkas muovinen etiketinpidike sisältää etiketin Esselte Classic riippukansioille. 25 kpl/pss.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 123032
Toimituserä 1
Tilausyksikkö pss

Esselte otsakepidike 5 cm kirkas on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 3,83 € / pss hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Esselte otsakepidike 5 cm kirkas löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 123032 ja sen päivän hinta on 3,83 € / pss.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Esselte otsakepidike 5 cm kirkas jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.