Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Kopiopaperit

Kopio- ja tulostuspaperit

Kopiopaperi on jokaisen toimiston perustarvike, jota käytetään päivittäin. Paperia tarvitaan pääasiassa tulostamiseen, mutta voi sitä käyttää paljon muuhunkin. Kopiopaperin käyttö on monipuolistunut viime vuosina hurjasti ja samalla myös erilaisten erikoispapereiden valmistus ja tarjonta on kasvanut. Valokuville on ollut jo pitkään omat tulostuspaperinsa, jotka toistavat kuvat ja niiden värit erinomaisen tarkasti. Väritulostuspapereita voi niinikään käyttää värilliseen tulostamiseen sekä valokuvien tulostamiseen. Värit ja kuvat toistuvat näillä erikoispapereilla upeina, lähes alkuperäisen näköisinä.

Nykyaikainen kopiopaperi on ympäristöystävällistä

Ympäristönäkökulmat ovat nykyään entistä tärkeämpiä ja niiden huomioon ottaminen tuotteiden ja niiden elinkaaren suunnittelussa on tuotteita valmistavien yritysten tärkeysjärjestyksessä korkealla. Niinpä myös kopiopaperit ovat nykyään valmistettu suurelta osin ympäristöä vähemmän kuluttavin tuotantomenetelmin. Yleensä tämä tarkoittaa tuotannossa tarvittavien aineiden kuten veden tai kemikaalien säästämistä. Kopiopaperi voi olla myös kokonaan valmistettu kierrätetystä kuidusta kuten tämä A4 80g Recycled Office Premium. Se on yksi markkinoiden laadukkaimmista täysin kierrätetystä materiaaleista valmistetuista kopiopapereista, joka sopii mustavalkoiseen ja värilliseen mustesuihku- ja lasertulostukseen.

Olipa kopipaperitarpeesi mikä tahansa, TopOfficen laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivan ratkaisun. Tervetuloa ostoksille!

Tuotteet 1-30 / 97

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tuotteet 1-30 / 97

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4