Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Patenttitasku A4, kelt reuna yleisreijitys vahvuus 0,18 mm

yleisreijitys vahvuus 0,18 mm. Patenttitaskussa on pitkällä sivulla läppä, joka sulkee taskun. Yleisreijitys, vahvuus 0,18 mm.
Patenttitasku A4, kelt reuna yleisreijitys vahvuus 0,18 mm myyntierä on 50 kpl
Tuotekoodi: 130085

Saatavuus: Varastossa 550

Hinta:
0,62 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

yleisreijitys vahvuus 0,18 mm. Patenttitaskussa on pitkällä sivulla läppä, joka sulkee taskun. Yleisreijitys, vahvuus 0,18 mm.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 130085
Toimituserä 50
Tilausyksikkö kpl

Patenttitasku A4, kelt reuna yleisreijitys vahvuus 0,18 mm on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 0,62 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Patenttitasku A4, kelt reuna yleisreijitys vahvuus 0,18 mm löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 130085 ja sen päivän hinta on 0,62 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Patenttitasku A4, kelt reuna yleisreijitys vahvuus 0,18 mm jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.