Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Puhdistuspyyhe Office Depot näytöille 20 paria märkä/kuiva

näytöille 20 paria märkä/kuiva. Office Depot puhdistuspyyhkeet sopivat kaikkien näyttöjen puhdistukseen, voidaan käyttää myös LCD näytöllä. Pakkaus sisältää 20 paria märkä/kuiva puhdistuspyyhettä.
Puhdistuspyyhe Office Depot näytöille 20 paria märkä/kuiva myyntierä on 1 ras
Tuotekoodi: 150334

Saatavuus: Varastossa 359

Hinta:
5,47 €
/ ras (alv. 0%)
ras

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

näytöille 20 paria märkä/kuiva. Office Depot puhdistuspyyhkeet sopivat kaikkien näyttöjen puhdistukseen, voidaan käyttää myös LCD näytöllä. Pakkaus sisältää 20 paria märkä/kuiva puhdistuspyyhettä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 150334
Toimituserä 1
Tilausyksikkö ras

Puhdistuspyyhe Office Depot näytöille 20 paria märkä/kuiva on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 5,47 € / ras hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Puhdistuspyyhe Office Depot näytöille 20 paria märkä/kuiva löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 150334 ja sen päivän hinta on 5,47 € / ras.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Puhdistuspyyhe Office Depot näytöille 20 paria märkä/kuiva jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.