Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Pyyhemuovi FC 7081-20 kpl/ras valkoinen, lyijy-/värikynälle

valkoinen, lyijy-/värikynälle. Valkoinen Faber-Castell -pyyhemuovi, joka on tarkoitettu sekä lyijykynien että värikynien jäljen pyyhkimiseen. Rasiassa on 20 kpl 63 x 22 x 12 mm -kokoisia pyyhemuoveja.
Pyyhemuovi FC 7081-20 kpl/ras valkoinen, lyijy-/värikynälle myyntierä on 1 ras
Tuotekoodi: 190000

Saatavuus: Varastossa 50

Hinta:
9,98 €
/ ras (alv. 0%)
ras

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

valkoinen, lyijy-/värikynälle. Valkoinen Faber-Castell -pyyhemuovi, joka on tarkoitettu sekä lyijykynien että värikynien jäljen pyyhkimiseen. Rasiassa on 20 kpl 63 x 22 x 12 mm -kokoisia pyyhemuoveja.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 190000
Toimituserä 1
Tilausyksikkö ras

Pyyhemuovi FC 7081-20 kpl/ras valkoinen, lyijy-/värikynälle on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 9,98 € / ras hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Pyyhemuovi FC 7081-20 kpl/ras valkoinen, lyijy-/värikynälle löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 190000 ja sen päivän hinta on 9,98 € / ras.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Pyyhemuovi FC 7081-20 kpl/ras valkoinen, lyijy-/värikynälle jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.