Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Artline EK-884/1B CD-R markkeri musta 1,0mm pyöreä riippupak.

musta 1,0mm pyöreä riippupak. Artline EK-883 on erikoiskynä CD-ja DVD-levyjen merkitsemiseen. Kärjen leveys on 1 mm. Muste on spriiliukoista ja ksyleenitöntä.
Artline EK-884/1B CD-R markkeri musta 1,0mm pyöreä riippupak. myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 165527

Saatavuus: Varastossa 634

Hinta:
1,20 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

musta 1,0mm pyöreä riippupak. Artline EK-883 on erikoiskynä CD-ja DVD-levyjen merkitsemiseen. Kärjen leveys on 1 mm. Muste on spriiliukoista ja ksyleenitöntä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 165527
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Artline EK-884/1B CD-R markkeri musta 1,0mm pyöreä riippupak. on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 1,20 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Artline EK-884/1B CD-R markkeri musta 1,0mm pyöreä riippupak. löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 165527 ja sen päivän hinta on 1,20 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Artline EK-884/1B CD-R markkeri musta 1,0mm pyöreä riippupak. jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.