Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Riippupakattu huopakynä Artline EK-100/1B musta

Artline EK-100/1B musta. Artline EK-100 on riippupakattu spriiliukoinen huopakynä, joka on erittäin leveäkärkinen. 6kpl paketissa.
Riippupakattu huopakynä Artline EK-100/1B musta myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 165521

Saatavuus: Varastossa 110

Hinta:
2,43 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Artline EK-100/1B musta. Artline EK-100 on riippupakattu spriiliukoinen huopakynä, joka on erittäin leveäkärkinen. 6kpl paketissa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 165521
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Riippupakattu huopakynä Artline EK-100/1B musta on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 2,43 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Riippupakattu huopakynä Artline EK-100/1B musta löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 165521 ja sen päivän hinta on 2,43 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Riippupakattu huopakynä Artline EK-100/1B musta jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.