Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Riippupakattu irtolyijykynä Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki

Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki. Laadukas TK-Fine Grip -irtolyijynä on pakattu yhden 0,5 mm:n lyijyputkilon kanssa blisterikortille.
Riippupakattu irtolyijykynä Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 156080

Saatavuus: Varastossa 782

Hinta:
4,10 €
/ kpl (alv. 0%)
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki. Laadukas TK-Fine Grip -irtolyijynä on pakattu yhden 0,5 mm:n lyijyputkilon kanssa blisterikortille.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 156080
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Riippupakattu irtolyijykynä Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 4,10 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Riippupakattu irtolyijykynä Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 156080 ja sen päivän hinta on 4,10 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Riippupakattu irtolyijykynä Faber-Castell 0,5mm+lyijyputki jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.