Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Valkotaulut

Valkotaulu kuuluu jokaiseen nykyaikaiseen toimistoon ja työtilaan. Valkotaululle on helppo kirjoittaa muistiin tärkeitä asioita kuten aikatauluja, palaveriaikoja ja -paikkoja, syntymäpäiviä, erilaisia ilmoituksia henkilökunnalle, tsemppiviestejä jne. Tussitaulun kätevä ominaisuus on, että kirjoituksen voi yhtä helposti myös pyyhkiä pois ja kirjoittaa taas jotain uutta tilalle.Niinpä taulu elää työpaikan tekemisten ja tulemisten mukana ollen tärkeä ilmoituskanava erilaisille tärkeille asioille. Muista aina käyttää oikeita valkotaulutusseja, että kirjoitus on varmasti pyyhittävissä pois.

Valkotauluja voi hyvällä syyllä suositella myös yksityiskäyttöön. Esimerkiksi perheiden käytössä sopivan kokoinen tussitaulu soveltuu perheenjäsenten menojen ja aikataulujen kätevään ilmoittamiseen. Jokainen perheenjäsen voi katsoa helposti taulusta, missä se isä nyt olikaan, kun ei näy vielä kotona. Lastenhuoneeseen sijoitettuna tussitaulu sopii mainiosti lasten piirrustusseinäksi ja ne oikeat seinät pysyvät puhtaina.

Emaloitu vai pinnoitettu valkotaulu? 

Markkinoilla on kahdenlaisia valkotauluja: emaloituja ja pinnoitettuja. Emaloidut taulut on valmistettu teräksestä ja ne ovat aina magneettisia. Emaloidut valkotaulut ovat myös erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Emaloitu pinta takaa taululle pitkän käyttöiän ilman näkyviä muutoksia taulun pinnassa. Pinnoitetut taulut voivat olla esim. melamiinihartsia ja niitä voidaan pinnoittaa erilaisilla pinnoitteilla. Nykyään pinnoitetutkin taulut ovat usein magneettisia, kun taulun materiaali on terästä. Pinnoitetut valkotaulut sopivat monenlaiseen käyttöön ja hyvin hoidettuina säilyvät lähes uudenveroisina vuosia. Emaloidut tussitaulut ovat hieman kalliimpia kuin pinnoitetut juuri niiden käsittelyn ja siitä koituvan kestävyyden vuoksi. Pinnoitetuissa tauluissa pinta saattaa ajan myötä tummentua, kun käytetty tussi hiljalleen imeytyy tauluun. Molemmilla taulutyypeillä on omat hyvät puolensa ja omat tarpeet ratkaisevatkin sen, kumpi kannattaa hankkia. Valkotaulu kannattaa hankkia kunnollisen valkotaulun aloituspakkauksen kanssa tai vähintään taulupyyhkimellä varustettuna. 

Valkotaulusta tuotteena voit lukea enemmän esimerkiksi Wikipediasta.

Mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkin, TopOfficelta löydät varmasti oikean ratkaisun juuri sinun tai organisaatiosi tarpeisiin. Tervetuloa ostoksille!

Tuotteet 1-30 / 40

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-30 / 40

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2