Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitusehdot

Nämä ovat TopOffice Oy:n verkkokaupan yleiset voimassa olevat toimitusehdot.

Tilaaminen

Tilaaminen tai ostaminen TopOffice Oy:n verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä. Rekisteröitymätön uusi asiakas tekee tilauksensa Vieraana. Asiakkaan rekisteröidyttyä, hänelle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana, joita hän voi jatkossa käyttää mm. tilaamiseen ja omien asiakasetujen käyttämiseen. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, että ulkopuoliset eivät saa tunnuksia haltuunsa. Mikäli käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, ottakaa yhteyttä meihin sähköpostilla (myynti@toimistotuote.fi). Tuotteita voi tilata myös ilman käyttäjätunnuksia

Kun tilaus tulee järjestelmäämme, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostilla, se on asiakasta sitova.

Tuotevalikoimamme ja hinnastomme ovat kokonaisuudessaan nähtävissä verkkokaupassamme. Hinnat verkkokaupassamme on ilmoitettu verottomana. Varaamme oikeuden myynnin rajoittamiseen esim. tuotteen tilapäisten saatavuusongelmien vuoksi.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas kuittaa toimituksen vastaanotetuksi allekirjoituksellaan. Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tilauksen kunto mielellään jo vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, siitä tehdään huomautus rahtikirjaan sekä ilmoitus TopOffice Oy:lle, asiakaspalvelu@toimistotuote.fi. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Rahtimaksu on kiinteä 15 €/tilaus alle 150 €:n tilauksissa. Jos tilauksen veroton arvo on yli 150 €, rahtimaksua ei ole. Kaikki toimitukset on vakuutettu asiakkaan pihaan asti. Normaali toimitusaika on 1-7 päivää tilauksesta. Mikäli tilauksen käsittely kestää normaalia pitempään, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle.

Vanhoilla laskutusasiakkailla maksuehto on 14 päivää netto. TopOffice Oy pidättää oikeuden yksipuolisesti muuttaa maksuehtoja, mikäli sellaiseen on mielestämme aihetta.

Tuotteillamme on tehtaan myöntämä, tuotekohtainen ja tuotteesta riippuvainen takuu aina puolesta vuodesta 10 vuoteen asti.
                
Palautukset

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä lukien. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme, että otatte yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@toimistotuote.fi tai puhelimella 045 121 5367 ennen tuotteen palautusta. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan. Myyntikuntoisen tuotteen ostohinnasta palautetaan 75%, kun tuotteet on vastaanotettu varastollemme. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.
                        
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


                        
Lisätiedot

Ota meihin reilusti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palvelustamme tai muusta toiminnastamme. Autamme mielellämme.
                        
TopOffice Oy

     Y-tunnus: 2286691-3
     Aleksis Kiven katu 24
     33200 Tampere
     Puhelin: 045 121 5367
     Sähköposti: myynti(at)toimistotuote.fi