Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 15 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Viestilappukuutio Office Depot

76x76mm 400 lappua keltainen, 12 kpl/ltk. Office Depot keltainen viestilappukuutio. Kuution koko 76x76 mm. Kuutiossa on 400 lappua.
Viestilappukuutio Office Depot myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 213301

Saatavuus: Varastossa 218

Hinta:
2,82 €
/ kpl
kpl

Tuotteet toimistoaikaan perille toimitettuna 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut 15 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Kuvaus

Lisätiedot

76x76mm 400 lappua keltainen, 12 kpl/ltk. Office Depot keltainen viestilappukuutio. Kuution koko 76x76 mm. Kuutiossa on 400 lappua.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 213301
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Viestilappukuutio Office Depot on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 2,82 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Viestilappukuutio Office Depot löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 213301 ja sen päivän hinta on 2,82 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Viestilappukuutio Office Depot jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.