Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Viestilapputeline Roosa nauha Post-it Z-Notes sydän+lehtiö

Värikäs ja tyylikäs viestilapputeline työpöydälle. Sopii kotiin ja toimistoon. Mukana teline + lehtiö, jossa 50 kpln pinkkejä 76 x 76 mm viestilappuja. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjantuote.
Viestilapputeline Roosa nauha Post-it Z-Notes sydän+lehtiö myyntierä on 1 kpl
Tuotekoodi: 213150

Saatavuus: Varastossa 91

Hinta:
8,10 €
/ kpl
kpl

Tuotteen toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut 7,90 € / tilaus. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! (alv. 0%)

Avaamattomalla ja myyntikuntoisella tuotteella on 14 pv:n palautusoikeus.

Kuvaus

Lisätiedot

Värikäs ja tyylikäs viestilapputeline työpöydälle. Sopii kotiin ja toimistoon. Mukana teline + lehtiö, jossa 50 kpln pinkkejä 76 x 76 mm viestilappuja. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjantuote.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 213150
Toimituserä 1
Tilausyksikkö kpl

Viestilapputeline Roosa nauha Post-it Z-Notes sydän+lehtiö on erinomainen toimiston tarvike, jonka voit ostaa edullisesti ja kilpailukykyiseen 8,10 € / kpl hintaan kätevästi verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään nopeasti ja normaali toimistotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimituspalvelumme kattaa koko Suomen ja toimitamme tilaukset suoraan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat klo 8-16 välisenä aikana.

Tuote Viestilapputeline Roosa nauha Post-it Z-Notes sydän+lehtiö löytyy verkkokaupastamme myös tuotekoodilla 213150 ja sen päivän hinta on 8,10 € / kpl.

TopOffice on edullinen ja luotettava toimistotarvikkeiden verkkokauppa, josta tilaat tuotteet toimistoon ja kotiin helposti ja nopeasti. Täysin kotimainen verkkokauppa takaa tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden. Olemme toimittaneet toimistotarvikkeita kuten Viestilapputeline Roosa nauha Post-it Z-Notes sydän+lehtiö jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille eri puolilla Suomea. Verkkokaupassamme ei tarvitse rekisteröityä joten toimistotarvikkeiden tilaaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Kokeile ja totea itse!

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Arvostele tuote

Oletko ostanut tämän tuotteen tai käyttänyt sitä? Auta muita asiakkaita valitsemaan oikein ja kirjoita arvostelusi tuotteesta alla oleviin kenttin.

Arvostelusi ilmestyy sivuillemme lähes välittömästi, kun se on lähetetty.

Arvostamme palautettasi. Kiitos.