Laadukkaat toimistotarvikkeet ovelle toimitettuna

Toimituskulut 7,90 € / tilaus (alv. 0%). Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus!

TopOffice Oy

TopOffice Oy on nykyaikainen ja kehittyvä toimistotarvikkeiden ostospaikka - ja aina avoinna. Toimimme Tampereelta käsin, mutta toimialueemme ulottuu kaikkiin Suomen paikkakuntiin, joihin vain on internet-yhteys. Toimintamme lähtökohtia ja olemassaolon edellytyksiä ovat hyvä tavoitettavuus, erinomaiset tuotteet, edulliset hinnat sekä helppokäyttöinen verkkokauppa.

 

Haluamme tehdä asiakkaan ostoskokemuksen mahdollisimman helpoksi ja miellyttäväksi. Haluamme tehdä asiakkaamme tyytyväiseksi sekä edullisilla hinnoilla että itse ostokokemuksella. Silloin, kun asiakas on tyytyväinen, meilläkin on hyvä syy hymyillä.

Nyt on entistäkin suurempi syy kääntyä meidän puoleemme, kun haluat laadukkaita merkkituotteita toimistoosi tai kotiisi. Olemme avanneet uuden, nykyaikaisen verkkokaupan, jossa on monia ostoksia helpottavia toimintoja. Voit esimerkiksi vertailla tuotteita keskenään tai voit käyttää sisäistä hakutoimintoa löytääksesi juuri haluamasi tuotteen.

 

Ylivoimaisesti merkittävin muutos on kuitenkin maksuvaihtoehtojen lisääntyminen. Nyt voit maksaa verkkopankissa tai laskulla, eikä sinun tarvitse edes rekisteröityä asiakkaaksi. Toivotammekin nyt myös kuluttaja-asiakkaat tervetulleeksi kauppaamme.

Ota meihin reilusti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palvelustamme tai muusta toiminnastamme. Luemme mielellämme palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Positiivinen palaute tuo meille iloa, negatiivinen saa meidät tekemään työmme entistä paremmin. Kumpikin koituu lopulta teidän hyödyksenne.

 

TopOffice Oy
Aleksis Kiven katu 24 LH A
33200 Tampere
Puhelin: 045 121 5367

Email: myynti (at) toimistotuote.fi
Www: www.toimistotuote.fi
Y-tunnus: 2286691-3